Відома українська співачка Оля Полякова провела чергову свою відпустку в теплій країні, проте в якій саме вона уточнила.

Зірка опублікувала у своєму Instagram серію фото, на яких позує на березі, стоячи на величезних каменях. На задньому тлі видніються розкішні пальми, а сама артистка світиться від щастя.

Полякова вибрала для фото білосніжний костюм з льону. Це довга спідниця і укорочений топ на шнурівці спереду. Білизну співачка вирішила не надягати. Своє волосся пшеничного кольору вона розпустила, а на обличчі не було ні грама косметики.

"Цього разу я просто відпочивала! Ледве змусила себе зробити ці фотки, в останній день відпочинку! Летимо додому! Знаю, що вдома все в неврозі, але у мене є стійке відчуття, що все буде добре! А ви як думаєте?", - зізналася співачка.

Оля Полякова на відпочинку, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова на відпочинку, instagram.com/polyakovamusic

Оля Полякова на відпочинку, instagram.com/polyakovamusic

"Королева Краси🔥 🔥 🔥 🔥. Обожнюю українських Богинь😍 😍 😍 😍 😍", " Все Буде Добре! Ми сила! ❤ ️ ", "Ви найкрасивіша 😍"," шикарна Оля😍 🔥 👏", " Красотищаааааа!!!!!!!😍😍😍😍😍😍😍😍", "Оля з вами важко не погодиться❤️", " Все Буде Добре і ніяк інакше ❤️", - пишуть фоловери під фотографіями артистки.

До слова, це перше і останнє фото зірки з відпустки. По всій видимості, відпочинок і правда вдався на славу, раз Полякова не фотографувалася.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова показала фото з перекошеною лівою частиною обличчя.

Також Hyser повідомляв, що Надя Дорофєєва показала вигоріле обличчя без макіяжу.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала улюблене фото з Потапом.