Знаменитий кулінар її суддя телешоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво відкрив завісу свого особистого життя і показав, як виглядає його кохана.

Як відомо, на тему особисте життя він не особливо балакучий і все, що відбувається на любовному фронті намагається тримати в секреті. На День святого Валентина в цьому році, він зробив виняток і поділився спільним знімком з новою обраницею. На фото, яке розмістив у мікроблозі Ектор Хіменес-Браво, він позував в обнімку з тендітною шатенкою.

У підписі кадру він пояснив, чому зважився похвалитися новим романом: "(так, обіцяв не постити). Але, просто залишу це тут. Всіх зі святом, будьте улюблені і щасливі ❤️":

У коментарях до публікації інтернет-користувачі почали висувати версії про особу дівчини з якою зустрічаються знаменитий кухар. Наприклад, вони розглянули зовнішню схожість з учасницею Мастершефа і кондитером Катериною Пєсковою. Правда, були і більш оригінальні версії, в тому числі про те, що кулінар зустрічається з популярною співачкою Наталією Могилевською...

ВПП, у Катерини Пєскової, якій приписують "роман" з Ектором, є коханий і вона показувала його в мікроблозі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Вєрка Сердючка ошелешила шанувальників новим комедійним творінням.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася новим залицяльником і показала, як зачаровує його шпагатом.

Нагадуємо, що Влад Яма показав зворушливі фото своєї дружини і сина.