Буквально кілька тижнів тому скандальна російська балерина Анастасія Волочкова розлучилася зі своїм коханим Сергієм Кузнєцовим.

Знаменитість відпочила з банщиком з Підмосков'я на закордонному курорті, після чого пара оголосила про розставання. Артистка пояснила, що зіткнулася зі зрадою і споживчим ставленням і з головою поринула в роботу. Але, як з'ясувалося, "королева шпагатів" не стала сумувати з приводу неприємностей в особистому житті і досить швидко знайшла заміну негідному бойфренду.

Як звуть і чим займається черговий чоловік, який завоював серце танцівниці, поки невідомо. Але фоловери переконані, що це просто питання часу і скоро Анастасія Волочкова привселюдно розповість подробиці нового роману.

А поки інтернет-користувачам залишається спостерігати за розвитком і про нові відносин і розглядати фото і відео якими вона ділиться в Instagram. Спочатку Анастасія Волочкова опублікувала спільне фото з новим залицяльником але закрила його обличчя величезним букетом троянд. Така флористична маскування викликала глузування у її хейтерів.

Ну, а після того, як Анастасія Волочкова опублікувала відео шпагату поруч з обранцем соцмережі зовсім вибухнули колючими зауваженнями.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва підкорила публіку спокусливим танцем у зухвалому міні-вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова підкорила фанатів спокусливими формами.

Нагадуємо, що син Наташі Корольової і Тарзана привів в будинок танцівницю "дорослих танців".