Екс-солістка популярної української групи "ВІА Гра" опублікувала на своїй сторінці в Instagram атмосферне фото. Модельї співачка повідомила шанувальникам, що розкрила секрет успішних відносин.

Зірка пояснила що щодня робить вибір на користь любові, а не страху. Вона вважає за краще ставить перед собою глобальні цілі, а не виконувати сьогохвилинні рефлексії. Санта Дімопулос зазначила, що застосовує вище озвучені правила не тільки у відносинах з чоловіком, але і в роботі.

Також вона повідомила про свій новий проект під назвою "RESTYLEME". За словами зірки він спрямований на те, щоб "формувати нові принципи споживання, захоплювати вас люксовими речами поза часом і трендами, вчитися відчувати і розпізнавати красу з першого погляду".

В якості ілюстрації до свого послання зірка опублікувала фото, на якому позувала в шовковій сукні смарагдового кольору. Наряд вигідно підкреслив її стрункі і підтягнуті форми. Образ вона доповнила виразним макіяжем і чуттєвими "голлівудськими" локонами.

Фолловери, натхненні зовнішнім виглядом артистки, не скупилися на компліменти і похвалу. Також вони відзначили, що Санта Дімопулос дуже вдало підібрала фото і воно моментально привертає увагу в Instagram-стрічці:

Раніше "Hyser" писав про те, що Влад Яма зворушив соцмережі ефектною фотосесією з дружиною і сином.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова в черговий раз осоромилася знімками в купальнику.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва одягла елегантне чорне вбрання і похвалилася стрункою фігурою.