Відома 36-річна супер модель Тесс Холлідей порадувала фоловерів серією провокаційних фото. Володарка пишних обсягів і неосяжного бюста постала в кадрі в образі спокуслива красуні в нижній білизні.

Компанію в цій фотосесії є подруга і популярна візажистка Аліса Марі Артистрі. Пишне тіло я красуні одяглися в оригінальне міні білизна у формі сердечок. Автором знімків став знаменитий лос-Анджелеський фотограф Алекс Еванс який неодноразово співпрацював з Тесс Холлідей.

Варто відзначити, що подібні провокаційні фото в мікроблозі миготять досить часто. Вона абсолютно не соромиться своїх апетитних параметрів і не звертає увагу на колючі хейтерські зауваження.

З раннього дитинства Тесс Холідей страждала від насмішок однокласників, але завжди мріяла пов'язати своє життя з моделінгом. Через постійні знущання вона навіть пішла зі школи. Коли вона вперше потрапила на модельний кастинг, то організатори не розглядали її як майбутню зірку, але запропонували зробити пару-трійку кадрів для каталогу одягу.

Потім почався довгий і тернистий шлях ХХХL-красуні в світі шоубізнесу. Модель 60 розміру-це явище в світі моди унікальне і Тесс Холлідей співпрацює зі світовими фотографами і глянцевими виданнями.

Раніше "Hyser" писав про те, що супермодель Хайді Клум похвалилася фігурою в зухвалому світі.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилося фото дочки Мадонни в дивному одязі.

Нагадуємо, що Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт знову стали батьками.