Відомий український танцюрист, а також суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель XL" Влад Яма наразі проводить відпустку з дружиною і сином в Майамі.

Instagram танцівника поповнюється новими знімками з сім'єю і на цей раз Яма вирішив показав загальне фото і розповісти всьому світу, як сильно любить дружину Лілію і сина Леона.

Він опублікував фото, на якому сімейство позувало в білосніжних нарядах на одній з локацій, що нагадує незвичайну лавку. Лілія приміряла біле плаття, яке як не можна до речі поєднувалося з її чарівною засмагою. Влад надів білі штани і сорочку, а у Леона наряд трохи розбавили кольорові принти.

"Моя сім'я - моє Багатство!.😍
Обожаюууууууу!!!.🤗", - підписав він знімки.

"Вашій родині потрібна ще одна дитина...подумайте над цим", - написала одна з підписниць Ями.

"Я зайнятий...)", - пожартував хореограф.

"Вау! Які фото! На останньому фото Ліліана чарівна!", "Я вже говорила ... ви амбасадори любові ❤️", "красиві", " Вау, яка красива сімейка, щастя Вам!!!❤ ️ 🔥 ", - написали підписники під фотографіями.

Не забув Влад продемонструвати і прекрасну фізичну форму. Він розповів своїм фоловерам, що дуже любить бігати і робить це регулярно і на вулиці, і в спортзалі.

"До речі, рівно через два місяці біжу на Київському напівмарафоні ... 10км. Буду в яскравому. І з посмішкою😁 Побачимося✌ 🏻", - написав він.

Раніше Hyser писав про те, що Влад Яма похвалився фігурою своєї дружини в міні-купальнику.

Також Hyser повідомляв, що Влад Яма зізнався в залежності.

Нагадаємо, що Влад Яма розповів, як з ним трапилася біда на Новий Рік.