Переможниця 9-го сезону розважального шоу "Холостяк" Дар'я Квіткова знову порадувала своїх підписників новими знімками на березі океану.

Схудла після пологів зірка показала себе в білосніжних мереживних трусиках.

Це вже не перша серія знімків, на яких Даша демонструє свою прекрасну форму, насолоджуючись навколишньою природою.

"you❤️🔥", - коротко підписала знімки Даша.

"Проосто неймовірна краса🔥🔥❤️❤️❤️", "Дашка, ти така природня і щира. Дуже подобається спостерігати за тобою і твоєю сім'єю . 😍 😍 ", "Така ніжна😍", "Даша,ти красуня і дуже мила!!!🔥 🔥 🔥 😍 ", "Це фото нагадало фільм "Блакитна лагуна"🔥", - пишуть фоловери.

Подружжя вже повернулося з відпустки і свято Святого Валентина провели вдома в Києві. Даша не могла не поділитися букетом, який отримала від Добриніна в цей день. Вона опублікувала спільне селфі з чоловіком і букетом червоних троянд і селфі на якому одна позує з квітами.

"обов'язкове фото з квітами😹❤️🔥", - написала вона під ними.

"Вітаю Вас!!!❤ ️ ❤️❤ ️ Бажаю любові Вам, любові і бути найулюбленішими на світі!❤️❤️🔥🔥🔥👏👏👏❤️❤️❤️", "❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥Бомбезні🔥 🔥 🔥", " ви просто неймовірні 😘 вітаю Вас з Днем Святого Валентина б бажаю безтурботного кохання 😘❤️❤️❤️", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Микита Добринін показав, як зазначив річницю весілля з Дашею квітковою.

Також Hyser повідомляв, що Даша Квіткова поділилася з передплатниками свого мікроблогу цікавими подробицями особистого життя.

Нагадаємо, що Микита Добринін розчулив мережу серією зворушливих фото з домашнім вихованцем.