Українська журналістка і телеведуча, модель, ведуча програми "Світське життя" на телеканалі "1+1" Катерина Осадча знялася для реклами засобу для волосся в досить відвертому образі.

Дружина Юрія Горбунова одягла сукню, яка оголила не тільки її зону декольте, але і живіт. Це в'язане плаття теракотового кольору з горловиною і окремо перекрученою вставкою, схожою на топ. Нижню білизну Осадча вирішила не надягати.

У своєму Instagram вона опублікувала кілька знімків, сидячи за столом. Катя зробила досить цікаву зачіску, використавши засоби для волосся, які вона анонсувала.

"Цікава причоска!легко робиться,але оригінально!😍 👏 👏 👏 💝Катя, красиві!😍", "Вам дуже пасує ця зачіска😍. Неймовірно гарна😍 😍 😍", " яка гарна зачіска❤️❤️❤️🔥🔥", "красуня🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " де можна придбати таку сукню?))) ", "Класний ефект😍", "Супер,я мені важко самій собі щось заплести, не виходить", - захопилися не тільки зачіскою, але і сукнею фоловери знаменитості.

Нагадаємо, що не так давно Осадча і Горбунов побували в Парижі. Саме там подружжя вирішило відзначити 5-річчя свого шлюбу. Вони отримали величезне число привітань після публікації нових знімків в мережі.

"Наша святкова втеча в Париж:) наші 5 років шлюбу будемо пам'ятати такими ❤️ @gorbunovyuriy ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️", - написала Осадча під відео.

Раніше Hyser писав про те, що Катя Осадча показала розкішне різдвяне вбрання.

Також Hyser повідомляв, що Осадча вперше показала старшого сина від Юрія Горбунова.

Нагадаємо, що Катя Осадча показала, що у неї під сукнею.