Всесвітньо відома німецька супермодель і телеведуча Хайді Клум у своєму Instagram опублікувала кілька відео і фотознімків, на яких позує разом зі своїм чоловіком - 32-річним німецьким музикантом Томом Каулітцем.

48-річна модель постала перед громадськістю в блакитній міні-сукні, під якою видно, що Хайді без білизни. Видає цей факт шнурівка з боків наряду і глибоке декольте.

Хайді Клум, instagram.com/heidiklum

Знаменитість вирішила не підписувати фото, а замість цього відзначила відомого ді-джея "tiesto" і поставила смайлик у вигляді чорного серця.

Можливість коментувати свої записи в соціальній мережі Клум обмежила, тому шанувальникам німкені доводиться тільки милуватися її красою і бездоганною фігурою.

Зазначимо, що Хайді Клум народилася в Німеччині 1 червня 1973 року. Коли їй було 18 років, вона здобула перемогу в популярному німецькому телешоу і підписала контракт з модельним агентством на 300 тисяч доларів. У 1993 році Клум переїхала до США.

У 1998 році вона отримала всесвітню популярність після публікації її зображення на обкладинці американського журналу Sports Illustrated. Модель позувала в купальнику. В Америці тираж даного глянцю досягає 20 млн примірників.

Також Клум стала однією з провідних моделей бренду нижньої білизни Victoria's Secret. У 2008 році вона увійшла до списку 15 найбагатших моделей світу за даними Forbes.

За музиканта Клум вийшла заміж в 2019 році. Це її третій шлюб. У моделі троє дітей: сини Генрі Гюнтер Адемола Дашту Семюель (2005) і Йохан Райлі Федір Тайво Семюель (2006) і дочка Лу Сулола Семюель (2009).

Раніше Hyser писав про те, що внучка Софії Ротару показала себе в зухвалому міні.

Також Hyser повідомляв, що у мережі з'явилося фото дочки Мадонни в дивному одязі.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва похвалилася привабливими позами в панчішких.