Примадонна російської естради Алла Пугачова опублікувала у своєму Instagram пост-привітання з Днем народження тренера Тетяні Тарасовій.

Останнім часом сторінка в соціальній мережі артистки помітно ожила - Пугачова почала публікувати навіть короткі сторіс. І в такий день вона не могла не поділитися зі своїми шанувальниками загальним знімком зі знаменитістю. Фото було зроблено на торжестві, яке також відвідала дружина Максима Галкіна і мати чарівних двійнят Лізи і Гаррі.

"Чудово відзначили ювілей Тетяни Тарасової.ЖИВЕМО ДАЛІ!!!❤️🌺 👍#ювілей Тарасової", - написала зірка під знімком.

На фото Примадонна зображена з величезною копицею волосся. Таку зачіску артистка любила носити колись в молодості. Очі вона виділила за допомогою стрілок, а на губи нанесла нюдовий відтінок помади.

Манікюр зірки, як завжди був бездоганний. Ще з давніх часів Алла Борисівна носила тільки довгі нігті.

Співачка абсолютно не виглядає на свої 73 роки і причина тому всім давно відома. Маючи поруч з собою чоловіка-красеня і двох чудових діточок, можна тільки молодіти. Ну а душа і Пугачової молода завжди.

"Які красуні Легендарні🤗❤", " сильні жінки!", "Живіть ще сто років! З днем народження 😍", " дві великі жінки ❤️
Алла БОРИСІВНА, ви прекрасні, як і завжди, чудова тепла фотографія ❤️❤️❤️", " які Гарні❤️❤️❤️", " великі жінки !", "❤️🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!😍 😍 😍Низький вам уклін!!!👏👏👏👏😍😍😍", "Красоточки ❤️живіть довго ❤️❤️❤️", " дві великих жінки 🙌 🙌 🙌здоров'я🙌 🙌 🙌", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Галкін показав, як підросла його з Пугачовою дочка.

Також Hyser повідомляв, що Алла Пугачова показала фото з перекошеною лівою частиною обличчя.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото молодої Пугачової і Кіркорова з волохатими грудьми.