Балерина Анастасія Волочкова не перестає дивувати інтернет аудиторію оригінальними відеороликами. Не так давно знаменитість розлучилася зі своїм черговим бойфрендом і тепер всіляко демонструє шанувальникам, що її життя б'є ключем і ніякої душевної драми у неї немає.

Не секрет, що танцівниця є затятою фанаткою російської лазні і з задоволенням занурюються в крижану купіль. Втім хейтери переконані, що таким способом, артистка намагається привести себе у форму після тривалих алкомарафонів. Про те, що Анастасія Волочкова страждає серйозною алкогольною залежністю ходить чимало чуток.

Втім, сама вона запевняє, що має повне право жити так, як їй захочеться і не повинна відповідати очікуванням інших людей. Але шанувальники пишуть, що дружба "зеленим змієм" негативно впливає не тільки на настрій артистки, але і відбивається на її зовнішньому вигляді. І навіть те, що вона годинами пропадає в спортивному залі і регулярно викладає відео своїх тренувань - не допомагає їй врятувати репутацію.

Варто відзначити, що після розставання з банщиком з Підмосков'я, Анастасія Волочкова нібито відновила відносини зі своїм екс-коханим на ім'я Олег. Принаймні, на користь цієї версії свідчать нові фото в її соцмережі. Втім, фоловери переконані, що це черговий піар-хід і ні про ніяких щирих романтичних відносинах в житті Анастасії Волочкової мови не йде.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова без одягу похвалилася розкішними формами на публіку.

Також наш портал розповів про те, що син Наташі Корольової і Тарзана привів в будинок стриптизерку.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару підкорила соцмережі ідеальною фігурою в зухвалому міні-вбранні.