Знаменита українська співачка і переможниця Нацвідбору на Євробачення-2022 Аліна Паш опублікувала в мікроблозі ефектне фото. Зірка постала в кадрі в провокаційному вбранні який оголив принади її фігури.

Цілком передбачувано, подібний кадр викликав бурхливу реакцію соцмереж. При цьому шанувальники почали обговорювати не тільки її зовнішній вигляд, але і безпосередньо музичну творчість.

А в світлі недавніх скандальних подій вчасно Нацвідбору на Євробачення фанатам було, що обговорити. Після її перемоги у відборі на інтернет в розчинах ведуться активні дискусії щодо її відвідування окупованого Криму і РФ.

Відомо, що артистка потрапила в базу "Миротворця" і її звинуватили у свідомому порушенні державного українського кордону. Пізніше в інтерв'ю співачка заявила, що потрапила на півострів не з Росії, а в'їхала туди на автобусі з боку України. При цьому хвиля хейта на адресу Аліни Паш не вщухає але сама вона запевняє, що їде на Євробачення тому що їй є, що сказати. До слова, "Суспільне" також висловило офіційну точку зору з цього приводу:

Також Аліна Паш повідомила, що її аккаунт в соціальній мережі Facebook був зламаний недоброзичливцями:

Раніше "Hyser" писав про те, що внучка Софії Ротару показала себе в зухвалому міні і захопила соцмережі ідеальною фігурою.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна виставила напоказ розкішні форми в напівпрозорій білизні.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва захопила фоловерів стрункою фігурою в стильному вбранні.