Знаменита співачка і дружина композитора Костянтина Меладзе Віра Брежнєва опублікувала в соцмережі чуттєве відео.

Артистка постала в кадрі в карколомній міні-сукні чорного кольору. Таким чином знаменитість вирішила продемонструвати готовність до нового робочого тижня. Але щось пішло не так і деякі з інтернет-користувачів розкритикували її за надто вульгарну поведінку.

До слова, нещодавно Віра Брежнєва відзначила 40-річний ювілей. Святкову вечірку зірка організувала в стилі "Оскар", а гостям заходу були вручені статуетки за певні заслуги. Свято пройшло в одному з відомих київських ресторанів і гостей на сцені розважали колеги Віри Брежнєвої по естрадному цеху.

У тому числі, виступила популярна українська виконавиця Гайтана, яка вразила публіку кардинальною зміною іміджу. Варто відзначити що про справжній вік екс-солістка групи "ВіаГра" в мережі ходить чимало чуток.

Частина аудиторії переконана що артистка приховує справжні цифри в паспорті і збавляє собі мінімум 5 років. Що стосується критики на свою адресу, то Віра Брежнєва запевняє, що за роки роботи в шоу-бізнесі навчилася спокійно на неї реагувати. Наприклад, в мережі часто обговорюють її особисте життя з Костянтином Меладзе який старший за неї на 18 років. Але співачка вважає, що запорука гармонійних сімейних відносин - це не Вік, а взаєморозуміння і вміння поважати один одного. І зазначає, що абсолютно щаслива в шлюбі з маестро.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак одягла яскравий купальник і похвалилася творчими успіхами.

Також наш портал розповів про те, що Маша Єфросиніна похвалилася спокусливими формами в прозорій білизні.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва показала шанувальниками струнку фігуру в цікавій позі.