Користувачі обговорюють гучний скандал, пов'язаний з українською репершою Alina Pash.

Справа в тому, що її ім'я знайшли на "Миротворці", і це після того, як вона виграла конкурс Нацвідбору "Євробачення-2022". Відомо, що вона потрапила туди ще в 2019 році за незаконне відвідування окупованого Криму. Про це пише "УНІАН".


Примітно, що з'ясувалося все це після перемоги артистки 12 лютого у фіналі Нацвідбору "Євробачення", після якої вона повинна була представляти Україну навесні на конкурсі в італійському Турині. У зв'язку з чим українці запропонували дискваліфікувати дівчата з конкурсу, але стало відомо, що в редакції "Суспільне" вважають, що немає причин для дискваліфікації артистки.

Всі звинувачення на свою адресу Аліна Паш ще тоді відкидала, заявивши, що не порушувала законодавство України і вимоги конкурсу.


Та й журі, в числі яких була переможниця "Євробачення" українська співачка Джамала і Тіна Кароль, реперша дуже сподобалася. При тому, що, за словами Аліни, пісню для фіналу вона вибрала невдалу. Однак і члени журі, і глядачі зустріли черговий експеримент позитивно.

Повідомляється, що Джамалу дуже зворушило незвичайне виконання конкурсної пісні артистки, а Тіна Кароль, яка вже працювала з Аліною в інших проєктах, звернула увагу на кардинальну зміну стилю реперші.

В результаті Паш удостоїлася найвищого бала від журі і глядачів, що допомогло їй виграти і забрати перемогу у не менш сильних суперників – Kalush і Wellboy.

Раніше "Hyser" писав про те, що телеведуча Маша Єфросиніна показала, як вибирає сукню для Нацвідбору на "Євробачення".

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, де знаходиться і чим займається син Повалій.

Нагадуємо, що актриса Ксенія Мішина розповіла, чому важливо любити себе.