Відпочинок в Об'єднаних Арабських Еміратах однієї з найпопулярніших представників сучасної естради Ані Лорак не пройшов непоміченим для шанувальників її таланту. А все тому, що артистка із завидною регулярністю поповнювала фотогалерею свого мікроблогу яскравими і ефектними фото.

Наприклад, пост, в якому вона постала перед інтернет-аудиторією в яскравому купальнику і оголила ідеальний прес, викликав бурхливу реакцію. Не секрет, що Ані Лорак багато часу проводить в спортивному залі і ретельно стежить за своєю фігурою, щоб радувати фанатів спокусливими образами. До слова, з ким проводила свої Арабські канікули Ані Лорак-невідомо, але шанувальники переконані, що у артистки є бойфренд і саме він супроводжував її в поїздці.

Варто відзначити, що артистці часто приписують романи із завидними холостяками сучасності, але сама вона ігнорує питання про особисте життя. Вокалістка була одружена з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, але, в кінцевому підсумку, велелюбність її чоловіка стала причиною краху їх сімейної ідилії. Зараз знаменитість воліє активно займатися творчістю і записувати дуети з популярними естрадними хітмейкерами. Наприклад, нещодавно презентувала композицію з Артемом Качором:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова розбурхала соцмережі пікантною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських здивувала глядачів поведінкою під час концерту.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв показав фанатам, як розважається зі струменем води під час тропічного відпочинку.