Дочка знаменитої української виконавиці Олі Полякової підкорила інтернет аудиторію елегантною фотосесією. Шістнадцятирічний Маша Полякова розмістила в своєму instagram серію фото то і авторство яких належить її другу.

У кадрі юна красуня позувала в стильному костюмі,"родзинкою" якого можна назвати краватку оригінального забарвлення. Ефектності картинці додав яскравий мейк-ап і незвичайна зачіска.

Маша представила на глядацький суд відразу кілька варіантів фото - в кольорі і чорно-білих. У коментарях публікації гості сторінки оцінили зовнішність спадкоємиці артистки численними компліментами. Також фоловери відзначили, що Маша Полякова росте, зіркова мама має всі шанси побудувати ще більш успішну кар'єру на просторах сучасного шоу-бізнесу.

До слова, дівчина не тільки захоплюється фотосесіями, а й щосили пробує себе як музично виконавиця. Так вона виступає в якості фронтвумен групи "Шви", а Оля Полякова всіляко підтримує свою дочку у всіх починаннях.

І навіть коли в мережі розгорівся скандал через нецензурну лексику в текстах її пісень, артистка заявила, що її дочка пробує себе в мистецтві і шукає свій шлях. А що стосується матюків, то вона зазначила, що в текстах багатьох сучасних шоу-бізнесу нових зірок вони мають місце бути і в набагато більшій кількості.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська похвалилася апетитними формами в нижній білизні і викликала захват.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк відповіла хейтерам, які розкритикували її за спосіб життя.

Нагадуємо, що Маша Єфросиніна в розкішній червоній сукні похвалилася ідеальною фігурою на камеру.