Останнім часом в росЗМІ все частіше обговорюють тему здоров'я популярної актриси Анастасії Заворотнюк. Відомо що вже більше 3 років зірка серіалу "Моя прекрасна няня" бореться з онкологічним захворюванням.

Спекуляції на цю тему не припиняються і в мережі раз у раз з'являються заголовки про те, що стан артистки погіршився і почалися незворотні зміни в її організмі. Що стосується родичів Анастасії Заворотнюк, то вони коментарів на цю тему не дають.

А також часто звертаються до цікавих шанувальників і журналістів з проханням не турбувати їх сім'ю в цей непростий період життя. Старша дочка актриси веде сторінку в соціальній мережі instagram і періодично отримують питання про здоров'я її іменитої матері. Дівчина багато подорожує і їй частенько "прилітають" звинувачення в тому, що радіє життю коли її близька людина знаходиться на межі смерті.

Періодично у своєму мікроблозі Анна Заворотнюк просить хейтерів залишити їх у спокої і не вірити всьому, що говорять у ЗМІ. А що стосується відносин з матір'ю на тлі нинішнього стану речей, то вона відповіла: "Дратують будь-які коментарі стосовно хвороби мами і того, що я продовжую жити, радіти і подорожувати. Це те, чого хотіла моя мама... щоб я була щасливою".

Крім того, нещодавно на інтернет просторах з'явилися нібито фото Анастасії Заворотнюк. На кадрах опублікованих радянськими хронікерами, був зображений чоловік зірок-фігурист Петро Чернишов.

У поруч з ним в авто сиділа жінка, яку "експерти" прийняли за зірку серіалу "Моя прекрасна няня". Трохи пізніше Анна Заворотнюк прокоментувала те, що знімки її хворої матері були "злиті" в мережу і зізналася, що щиро обурена людському нахабству.

Раніше "Hyser" писав про те, що Агата Муценіеце розповіла про те, як живе після розлучення.

Також наш портал розповів про те, що відома українська модель потрапила в автомобільну аварію.

Нагадуємо, що Анна Седокова продемонструвала публіці, як розважається на задньому сидінні авто.