Ніхто не стане заперечувати, що красиві фотознімки оголеного тіла сьогодні стали дуже популярними. Ось тільки як одного разу сказала Ніколь Кідман:"у сучасному світі не потрібно повністю роздягатися, щоб виглядати сексуальною".

Дійсно, українська співачка і модель Даша Астаф'єва неодноразово ділилася зі своїми шанувальниками відвертими фото в стилі "ню". Більш того, в 2008 році вона виграла титул Playmate of the Month (модель, чию фотографію поміщають на розвороті журналу) ювілейного журналу Playboy і весь світ побачив її спокусливе тіло без одягу.

Можна з упевненістю сказати, що віддані фанати знаменитості із захопленням спостерігають за тим, як оголюється Даша, ось тільки їй, щоб завести публіку, часом цього робити не потрібно. І правда, крім красивої фігури Астаф'єва приваблює чоловіків своєю чуттєвістю і магнетизмом, якого у неї в надлишку.

7 лютого Даша Астаф'єва показала два образи з кольоровими панчохами на своїй сторінці в Instagram, які були створені для однієї з рекламних фотосесій.

Так, українська співачка змінила два образи, позуючи в кадрі то в довгій чорній сукні на карабінах, то в біло-червоному костюмі, прикрашеними малюнком червоних губ.

"Мої ніжки-капризулі в захваті", - написала співачка.

Що стосується яскраво-червоного образу, то з-під короткої спіднички видніється чорний пояс і ваблять "вогняні" панчохи. Одягнені в цей пікантний аксесуар ніжки модель грайливо розсунула на камеру. Вона позує, сидячи навпочіпки, грайливо відстовбурчивши сідниці.

При цьому на наступному фото артистка позує, закинувши ногу на великого іграшкового ведмедя.

"Міша поплив", - прокоментували знімки підписники.

"Дассся😍 😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 🔥 ну ти хот!!", "Дуже сильно красива дівчина", " Вогненнее бути не може🔥", " Пожежа! 🚒 🔥 ❤ ️ ", "Дивує твоє вміння змінювати образ! Дивився недавно "Музей" - дізнався вже в кінці!😍 Спочатку думав: Нова юна зірка🙌❤️", " Шикарна😍 😍 😍", - захопилися шанувальники.

Відзначимо, що навіть в такому вигляді знаменитість дозволила розгледіти шанувальникам свою красиву фігуру.

Раніше Hyser писав про те, що Даша Астаф'єва нарешті одягла вінчальний наряд.

Також Hyser повідомляв, що Астаф'єва показала, чим "наповнює себе до країв".

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва втомилася від самотності і завила в мережі від нестачі ніжності.