Цього разу співачка Надя Дорофєєва запросила всіх своїх шанувальників в кінотеатр. Нова колаборація зірки з кінотеатром "Multiplex Cinema", а також День всіх закоханих змусив співачку запросити своїх вірних фанатів в кіно, щоб вони першими оцінили перший тизер з кліпу Наді Дорофєєвої на пісню "Разноцветная".

Про це Дорофєєва заявила на своїй особистій сторінці в мережі Instagram, опублікувавши дуже ніжне тепле фото. У кадрі співачка знаходиться у власній вітальні, на ній теплий светр і шкарпетки ніжного бежевого відтінку. В руках у зірки великий попкорн з фірмовим логотипом "Multiplex Cinema". Дорофєєва запросила на романтичні побачення своїх фанатів.

Шанувальники були багатослівні і завалили коментарі співачки численними компліментами з приводу вдалого образу Наді Дорофєєвої, і висловили емоції від очікування тизера.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співачка Даша Астаф'єва прорекламувала маски для сідниць, викликав захват від фото у шанувальників.

Нагадуємо, що російська актриса Агата Муценіеце розповіла, чому не змінила прізвище після розлучення з Павлом Прилучним.

Також портал Hyser інформував, що у мережі обговорюють архівні кадри з Софією Ротару.