У світ українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва увірвалася у складі музичного колективу "Nikita". Свого часу пісні цієї групи були завсідники кожної дискотеки, а дівчата витанцьовували під «Авокадо», «Машину», «Солдат» і «Зайчик».

Що ж стосується модельної кар'єри, то Даша Астаф'єва домоглася небувалих висот. Вона надихала самого Х'ю Хефнера! Знялася для обкладинки журналу Playboy і якийсь час жила на віллі засновника чоловічого журналу.

Зараз на творчому терені Астаф'євої не так все так голосно і бурхливо, як раніше. Однак, як і раніше, її відверті фото розбурхують фантазію шанувальників.

Один з останніх рекламних фотосетів, який Астаф'єва опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram, викликав потрясний відгук у фанатів. Це була реклама купальників, і відповідно знімки були досить відвертими і зухвалими. Але варто відзначити, що з такою фігурою Астаф'євої фотографуватися потрібно тільки так. На одному зі знімків Астаф'єва показала новинку-косметична маска для сідниць.

Шанувальники прийшли в захват від нових фото знаменитості і приспали улюблену співачку різними компліментами і коментарями.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі обговорюють архівні фото Софії Ротару.

Нагадуємо, що напівпрозора сукня Насті Каменських захопила фанатів.

Також портал Hyser інформував, що Леся Нікітюк похвалилася новими фото з відпустки.