Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк ось уже більше трьох років бореться з раком мозку. Родичі зірки відмовляються коментувати її стан здоров'я, але зрідка можна дізнатися деякі новини від колег зірки.

Не так давно артист балету, ректор Академії російського балету імені Ваганової Микола Цискарідзе прокоментував чутки про те, що у 50-річної Анастасії Заворотнюк пропав голос, і вона не може говорити. Про це пишуть російські ЗМІ.

Він хотів би допомогти артистці, але, на його превеликий жаль, всі генії Великого театру вже померли. Але Цискарідзе сподівається, що все утворюється і Настя піде на поправку.

"Взагалі є речі, про які не можна прилюдно говорити. Можу обговорити щось з самою Настею, з нашими близькими друзями. Але розповідати це громадськості не треба. Знаю, як багато людей щиро люблять Анастасію. І це для неї величезна підтримка. Петя і сім'я зробили все так тактовно, що ніде немає поганих фотографій. Те, що з Настею, це дуже боляче", — сказав 48-річний артист.

Як відомо, Заворотнюк зробили вже кілька операцій за кордоном. Зараз вона проходить лікування на батьківщині - в Росії. Живе зірка в своєму особняку в селищі Крекшино.

Сусіди кажуть, що бачать Анастасію досить часто, але вона виглядає зараз зовсім по-іншому. Іноді вони спостерігають за тим, як її возять в клініку на процедури на каталці. Її описують, як повну, з одутлим обличчям. Заворотнюк завжди загортають в щільний шарф, щоб її ніхто не зміг впізнати.

Одна з мешканок села розповіла, що одного разу зустрілася з нею очима. "Очі її залишилися ті ж — вона подивилася осмислено, хоча страдницьки. Це був погляд розумної людини. Але доглядальниця невпинно зворушливо посміхалася і поводилася з нею так, ніби перед нею мала дитина. Не знаю, можливо, їх так навчили", - каже вона.

Анастасия Заворотнюк
Анастасия Заворотнюк
Анастасия Заворотнюк

Раніше Hyser писав про те, що донька Заворотнюк підтвердила справжність відомого знімка артистки.

Також Hyser повідомляв, що донька Анастасії Заворотнюк відповіла про стан мами.

Нагадаємо, що у родині Анастасії Заворотнюк трапилася нова біда.