Відома українська співачка Ані Лорак розбавила свій профіль в соціальній мережі новим фото, на якому оголила стегно.

Співачка позувала в розкішній оксамитовій сукні кольору бордо, розріз якої починався на від талії зірки. Свій лук виконавиця багатьох сучасних хітів доповнила класичними босоніжками чорного кольору і помадою в колір сукні. Своє густе волосся зірка зібрала в акуратний пучок на потилиці.

"Все змінюється на краще, коли ти дозволяєш собі діяти і береш відповідальність за своє життя", - написала артистка, по всій видимості, натякнувши на новий прекрасний етап у своєму житті.

"Кожен сам режисер свого життя
І тільки в наших руках наше щастя☺️", " червоний колір вам дуже до лиця.. богиня! 😍 🔥 ", "леді в червоному❤️", "діва без трусиків😍 🔥", "ви дуже красива😍 😍 😍 😍", "красуня😍 🔥❤️", - пишуть фоловери зірки.

Раніше співачка вбила наповал своїх шанувальників, продемонструвавши шикарний прес. Діва опублікувала фото з відпочинку, відобразивши себе в роздільному міні-купальнику.

Шанувальники оцінили пляжний наряд зірки. Ліф від купальника був зшитий таким чином, що кожна чашка має свій колір і грає відливом під сонячними променями. Стрінги Лорак одягла яскраво-жовтого кольору, розбавляючи червоний і помаранчевий кольори верху купальника.

"Не важливо, скільки днів у твоєму житті.
Важливо, скільки життя в твоїх днях☺️", - написала вона фото.

На обох знімках Кароліна виглядає щасливою. Навіть сонцезахисні окуляри не можуть приховати цю радість, а з її обличчя не сходить посмішка.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак показала, що приховує під леопардовим халатиком.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак здивувала "вологим" цибулею.

Нагадаємо, що постаріла Мадонна стала копією Ані Лорак.