Модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях вже вдруге потрапляє в ДТП - вона пошкодила свій Mercedes вартістю майже 2 мільйони гривень.

Сама дівчина не постраждала, але транспортний засіб довелося відвезти на СТО на евакуаторі.

Через подію Анна сильно не засмутилася - вона з посмішкою розповіла про неприємний інцидент своєї аудиторії. В коротких сторіс дівчина пояснила, що просто задумалася про те, щоб мати особистого водія. У той момент, коли Анна розверталася, вона зробила це невдало і пошкодила бампер.

"Господи, це якийсь кошмар. Я навіть не знаю, як це описати... Я просто розверталася, просто заїхала на в'їзд і зірвала бампер. Наступна моя машина точно буде високою, тому що це – не моє", - прокоментувала вона.

Після чого сказала, що незважаючи на свою любов до водіння, з машинами їй не щастить.

Але зате вона в цей день прокотилася на евакуаторі до СТО. Переживаючи всередині, але з посмішкою, вона сказала, що намагається сприймати неприємності легко і мислити позитивно.

Вона заявила, що рада своїй реакції на стресові ситуації і не засмучується. Вона згодна, що ситуація не з приємних, але, за словами Анни, вона "швидко включила мозок" і намалювала в голові подальший план дій.

"...це туди, це сюди, ось з евакуатором їдемо на СТО. Там все зроблять, тим часом водій забере мене і відвезе у справах. Прикольно. У житті щось цікаве відбувається", - каже Неплях.

Раніше Hyser писав про те, що під Києвом потяг протаранив маршрутку.

Також Hyser повідомляв, що на дороги виходять патрулі-невидимки.

Нагадаємо, що ці номерні знаки не розпізнає жоден патруль-фантом.