Рідні актриси Анастасії Заворотнюк не робили жодних заяв, хоча їм пропонували шалені суми за участь у різних ток-шоу. Сім'я прийняла рішення зберігати мовчання в цей важкий період, щоб зібратися з силами і боротися за життя всіма улюбленої «няні».

Багато місяців в мережі ходили різні чутки про те, що насправді актриса не хвора, а просто зробила невдалу пластичну операцію. Однак потім з'являлися інші дані, які говорили про те, що все-таки воно перебуває у важкому стані, і переживає хворобу, яка погубила життя актриси і співачки Жанни Фріске. Гліобластома - це рак головного мозку, лікувати його вкрай складно, практично завжди він неоперабельний і повне одужання ніхто не гарантує.

Зовсім недавно з джерел поліції була злита фотографія з чоловіком Анастасії Заворотнюк Петром Чернишовим, який їхав по автостраді на автомобілі. Поруч з ним, на пасажирському сидінні, сиділа жінка, яка дуже нагадувала зірку Анастасію Заворотнюк, але в набагато гіршому зовнішньому вигляді. Вона була розповніла з розпухлим обличчям. Зрозуміло, ніхто не зробив заяву з приводу достовірності цього знімка. Однак сама дочка Анастасії Заворотнюк у себе в мікроблозі підтвердила те, що машині перебувала її мати.

Однак багато хто все ж не розуміє, що дозволяє Анастасії Заворотнюк жити, оскільки Жанна Фріске пішла зі світу дуже швидко, після декількох місяців невдалого бою з раком. У той же час деякі вчені з російських інститутів говорять про те, що спеціально для Анастасії Заворотнюк була розроблена вакцина на основі її ракових клітин, яка дозволяє їй жити далі, а можливо навіть в якійсь мірі перешкоджає розвитку пухлини. Лікарі роблять акцент на тому, що Анастасія Заворотнюк не тільки зовні виглядає не так як раніше, вона, швидше за все, не може говорити. Медики стверджують, що мозкова активність при гліобластомі, безумовно, пошкоджується.

Ну як би там не було, вірні шанувальники Анастасії Заворотнюк продовжують вірити в те, що співачка переможе недугу, і рано чи пізно повернеться на телеекрани. Її готові прийняти і полюбити будь-якою, аби вона була здорова і впевнена в собі.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Ольгу Сумську порівняли з Юлією Тимошенко.

Нагадуємо, що Анна Седокова показала незвичайну позу в авто.

Також портал Hyser інформував, що Злата Огневич показала потужну розтяжку.