Голлівудська зірка Анджеліна Джолі вже давно перестала бути просто актрисою. Ще б пак, крім робіт в кінематографі, жінка відома своєю гуманітарною діяльністю і вже довгий час займається вирішенням кількох значущих соціальних проблем. Не дивно, що за її життям стежать мільйони людей по всьому світу.

У середу, 9 лютого, колишня дружина Бреда Пітта виступила в будівлі американського Конгресу. Знаменитість вимовила дуже емоційну промову, та так, що сама не змогла втриматися від сліз. Ще б пак, раніше актриса неодноразово звинувачувала свого чоловіка в домашньому насильстві.

"Найбільше я хочу нагадати про те, що є сім'ї, де діти дуже налякані і страждають в цей момент. Деякі з них, на жаль, померли. Але їх можна було врятувати", — вимовила Джолі у своїй промові.

Актриса також присоромила Конгрес за те, що він майже 10 років не продовжував Закон про насильство щодо жінок, тому його остання версія була прийнята в 2013 році.

"Стоячи тут, в центрі сили нашої країни, я можу думати тільки про тих, кого змусили відчувати себе безсилими їх кривдники, і системі, яка не може їх захистити. Коли Конгрес мовчить, опиняючись занадто зайнятим, у людей посилюється почуття марності. Багато хто починає думати: мій кривдник правий. Напевно, я не дуже багато стою". Ось чому прийняття цього закону є одним з найважливіших розпоряджень, які сенатори США віддадуть в цьому році", — заявила голлівудська зірка на камеру.

До слова, в 2021 році актриса вже відвідувала Вашингтон і Білий дім - вона спілкувалася з президентом Байденом з приводу цього закону і зустрічалася з гімнастками збірної США, які давали свідчення перед судовим комітетом Сенату на Капітолійському пагорбі. Дівчата розповідали про домагання з боку колишнього лікаря збірної Ларрі Нассара і про недбалість ФБР у цій справі.

Відзначимо, що Анджеліна Джолі заснувала кілька благодійних фондів і постійно бере участь у великих політичних зустрічах в США і Європі.

Пізніше Джолі опублікувала знімок з будівлі Конгресу на своїй сторінці в Instagram. Відзначимо, що вперше актриса створила свій аккаунт в Instagram в 2021 році для того, щоб використовувати його для захисту жінок і дітей. Примітно, що її першим постом в Instagram був лист від афганської дівчини, в якому вона розповіла про майбутні проблеми в Афганістані.

Так, на свіжому знімку Джолі зображена з дочкою Захарою, яку колись удочерила разом з Бредом Піттом. Як зазначила знаменитість, вона була дуже рада присутності спадкоємиці в такий важливий момент.

Раніше Hyser писав про те, що 20-річна дочка Сінді Кроуфорд показала себе без білизни.

Також Hyser повідомляв, що у мережі показали нові знімки головного красеня з серіалу "Дикий ангел".

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі стала блондинкою.