Відома українська співачка Ані Лорак, яка працює і живе в Росії, ошелешила своїх фоловерів шикарним новим фото, на якому оголила частину тіла.

Співачка приміряла розкішну оксамитову сукню бордового кольору, розріз якої починався на осикою талії зірки і закінчувався десь за босоніжками.

Лорак підкреслила його шикарними подовженими сережками і бордовою помадою в колір сукні. Своє волосся вона зібрала в акуратний пучок на потилиці.

"Все змінюється на краще, коли ти дозволяєш собі діяти і береш відповідальність за своє життя💥", - саме під таким гаслом був опублікований новий знімок виконавиці.

"OMG🔥 Кароліна Мирославівна, це пожежа!!🥰 ", "Кожен сам режисер свого життя
І тільки в наших руках наше щастя️️", " яка шикарна😍 😍 статуеточка! 🔥 ", "червоний колір вам дуже до лиця.. богиня! 😍 🔥 ", "богиня 😍 ваша краса зводить з розуму!",- захопилися Передплатники.

Нагадаємо, що не так давно поп-діва випустила новий трек під назвою "Материк" з Артемом Качором. Під час відпочинку зірка записала коротке відео, на якому рухається в такт мелодії на тлі шикарних пальм і красивих будівель. Співачка одягла обтягуючий топ і спідницю кольору хакі.

"У серці точний постріл, ти ніколи не змінюєш стиль🖤 😏 ⠀продовження у @artemkacher лов ловіть наш «материк» на альбомі Артема 28/01 🔥", - написала вона, анонсувавши дату виходу треку.

Однак багато шанувальників не оцінили її танець і написали, що рухається зірка жахливо.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак показала, що приховує під леопардовим халатиком.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак здивувала "вологим" цибулею.

Нагадаємо, що постаріла Мадонна стала копією Ані Лорак.