Одна з найяскравіших представниць сучасної української естради Надія Мейхер опублікувала у своєму мікроблозі пост, який прикрасила яскравим фото.

Знаменитість постала в кадрі стильному і елегантному вбранні, що складається з пальто кольору хакі і чорних сітчастих панчіх. Свій образ вона доповнила оригінальний взуттям на підборах.

Надія мейхер пофілософствувати на тему того як робота впливає на життя людини. Артистка пояснила, що якщо подивитися на людей які займаються ненависною роботою, то їм, по суті, все одно, як вони її виконують. Єдине, що їх цікавить це отримання зарплати, але при цьому вони починають жити тільки після робочого дня.

А якщо подивитися на людей які присвятили себе улюбленій справі, то вони регулярно проявляють свій творчий потенціал і демонструє кращу якість діяльності.

Для цієї категорії людей і робота, і життя - це єдине ціле. До слова, сама знаменитість активно займається творчістю і керує брендом власного одягу займаючись улюбленою справою, яка приносить їй не тільки задоволення але і фінансову вигоду. У коментарях до посту фоловери почали активно обговорювати тему яку торкнулася Надія Мейхер.

"Адже ще хобі вчора, сьогодні може стати одним з улюблених і приносять прибуток проектів. Знаю не з чуток " - резюмувала вона в підписі до спокусливих кадрів.

Не забули шанувальники і про компліменти на адресу жіночної і чуттєвої артистки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська опублікувала яскраве пляжне і похвалилася спокусливими формами.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу підкорила шанувальників осикою талією.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва поділилася знімком в міні-топі і викликала захват соцмереж.