Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram нове фото.

Зірка позувала в купальнику на тлі мальовничого пейзажу. Зіркова блондинка вирішила порадувати себе закордонним відпочинком і відправилася релаксувати в сонячний Таїланд.

Леся Нікітюк позувала в кадрі в блискучому вбранні, який вигідно підкреслив її ідеальну фігуру. У підписі до публікації вона з іронією зазначила, що виблискує, як золото на Пхукеті.

Оригінальний образ Леся Нікітюк шанувальники оцінили. Не пройшли повз яскравих фото і її колеги по шоу-бізнесу новому цеху. У тому числі, своє захоплення висловив музикант Олексій Завгородній І тенісистка Еліна Світоліна, з якою Лесю Нікітюк пов'язує давня і міцна дружба.

У коментарях до публікації гості сторінки Леся Нікітюк обсипали її численними компліментами і відзначили що вона не дарма трудитися в спортивному залі. До слова, в мікроблозі знаменитості нерідко миготять фото зроблене під час спортивних тренувань і зірка демонструє що приділяє масу часу своїй фігурі.

Раніше "Hyser" писав про те, що онук Софії Ротару захопив інтернет-аудиторію ефектним зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу похвалилася ідеальною фігурою в туго затягнутому корсеті.

Нагадуємо, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав цікаве фото і поділився пікантними подробицями особистого життя.