Після феєричного виступу дочки Костянтина Меладзе Лія на проекті "Голос країни" в мережі тільки й обговорюють її талант і зіркові зв'язки.

17-річна спадкоємиця відомого композитора підкорила аудиторію яскравим вокальним виконанням "Hallelujah", яку співає Leonard Cohen.

Своїм виконанням дівчина зворушила суддів і в підсумку всі четверо до неї розвернулися. У підсумку, Лія стала учасницею команди популярної української хітмейкерші Наді Дорофєєвої.

Що стосується знаменитого батька, то він не підтримував дочку безпосередньо під час виступу на сцені. Але не тому, що проігнорував її дебют, а тому, що вона сама йому заборонила.

Дівчина зазначила, що їй би хотілося справити враження на публіку самостійно, а не блищати в променях слави свого іменитого батька.

Що стосується його реакції на виступ дочки, то, за словами Лії, вона була дуже емоційною. Як тільки закінчилися "сліпі прослуховування", батько подзвонив їй і розповів про свої враження. Костянтині Меладзе зізнався, що він плакав коли побачив, як Лія вийшла на сцену. Про це пише видання "Сьогодні".

До речі, виступ Меладзе на "Голосі" за добу подивилося більше 200.000 інтернет-користувачів. Про свою зіркову наставницю юна вокалістка висловилася дуже тепло і зазначила, що Надя Дорофєєва є для неї прикладом ідеального стилю.

Крім того, дружина Володимира Дантеса володіє ідеальним почуттям смаку, вона є лідером в сучасному шоу-бізнесі в індустрії, а тому Лія Меладзе переконана, що у неї є чому повчитися і перейняти корисні знання.

Раніше "Hyser" писав про те, що Маша Єфросиніна показала, як вибирає сукню для нацвідбору "Євробачення".

Також наш портал розповів про те, що Володимир Дантес поділився з шанувальниками незвичайним досвідом.

Нагадуємо, що дружина телеведучого Дмитра Комарова показала, як виглядала в 17 років.