Відома українська телеведуча, актриса, громадський діяч і мама двох дітей Маша Єфросиніна опублікувала в своєму Instagram кілька сторіс, на яких показала себе в різних нарядах.

Марія розповіла, що вона готується до національного відбору на "Євробачення-2022", фінал якого відбудеться 12 лютого. Маша Єфросиніна і Тимур Мірошниченко стануть ведучими фіналу.

Ведуча опублікувала кадри з бутіка, де вона приміряла чотири різних сукні. Незважаючи на те, що наряди кардинально відрізнялися один від одного, важко було вибрати, яке більше їй до лиця.

"Майже весь цей тиждень пройде під знаком національного відбору. Ідеально почати його з примірки сукні для ефіру. Ми підібрали чотири варіанти, але вирішувати будуть продюсери", - написала Єфросиніна.

Скріншот сторіс, instagram.com/mashaefrosinina

Скріншот сторіс, instagram.com/mashaefrosinina

Скріншот сторіс, instagram.com/mashaefrosinina

Скріншот сторіс, instagram.com/mashaefrosinina

Яке плаття одягне Марія і чи є воно серед тих, які вона продемонструвала, ми дізнаємося вже дуже скоро.

Фінал національного відбору на Євробачення 2022 пройде у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 19:00, а сам конкурс Євробачення 2022 пройде в Турині. Два півфінали відбудуться 10 і 12 травня, а фінал - 14 травня.

Відзначимо, що для участі у фіналі всього було подано 284 заявки. Серед них і "новачки", і ті, хто вже встиг побувати на сцені і отримати нагороди.

За словами продюсера Олексія Гончаренка, вісімка фіналістів, яка вийде на сцену, дуже потужна. Всі учасники мають сценічний досвід і професійні кліпи.

Раніше Hyser писав про те, що Єфросиніна розповіла про НП з чоловіком на Новий Рік.

Також Hyser повідомляв, що Маша Єфросиніна у всій красі показала дорослу дочку.

Нагадаємо, що Єфросиніна блиснула панчохами в сітку, показавши, що під сукнею.