Дружина популярного українського телемандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко опублікувала у своєму мікроблозі зворушливе архівне фото.

Зірка показала, як виглядала в 17-річному віці і розповіла про свої мрії. За словами Олександри, вона з ранніх років знала, що хоче пов'язати своє життя з журналістикою і рішуче йшла до своєї мети.

"Так я виглядала в останньому класі школи. Тоді я мріяла переїхати до Києва, вчитися журналістиці і згодом працювати на телебаченні" - розповіла знаменитість.

Вона зазначила, що при виборі професії відштовхувалася від досвіду батьків і друзів-знайомих і робила свої висновки. У своєму посланні вона розповіла про соціальний проект, брати участь в якому закликала всіх небайдужих людей.

Йдеться про "корпоративне наставництво", яке являє собою допомогу підліткам, позбавленим батьківської уваги. За ідеєю, компанії та організації можуть виступити в ролі професійних наставників і допомогти підліткам визначитися з майбутнім.

"Що найголовніше - цей проект не обмежується разовою екскурсією або майстер-класом, як це часто буває. Його місія-зорієнтувати і дати дитині можливість "закріпитися", щоб вже завтра самому заробляти на життя " - з натхненням пояснила Олександра Кучеренко.

Деякі з інтернет-користувачів відзначили, що Олександра в плані благодійності і добрих справ, дуже схожа на свого чоловіка.

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Микити Добриніна Даша Квіткова захопила соцмережі фігурою в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва похвалилася своїми апетитними формами в оригінальному вбранні.

Нагадуємо, що Катя Осадча показала, як вони з Юрієм Горбуновим відзначили річницю весілля.