Американський Instagram-діва, модель і блогер Кайлі Дженнер опублікувала у своєму мікроблозі зворушливе фото, яким розповіла шанувальникам, що знову стала мамою. Знаменитість народила другу дитину від репера Тревіса Скотта.

Судячи з підпису До посту, малюк з'явився на світ ще 2 лютого 2022 року. А за кольором сердечка, яке поставила новоспечена мама, фанати визначили, що вона народила хлопчика. На фото, яким поділилася зірка, відображені дві дитячі ручки, шанувальники вирішили, що вони належать новонародженому малюкові і його старшій сестричці Стормі.

У коментарях до публікації фанати побажали новому члену зоряного сімейства і його мамі здоров'я. А також поцікавилися, яке ім'я пара вибрала для спадкоємця, але відповіді на це питання не послідувало.

Варто відзначити, що перша дочка зіркового подружжя з'явилася на світ в 2018 році. Але тоді Кайлі Дженнер ретельно приховувала вагітність і ні про які фото в соцмережі мови не йшло. А ось у випадку з другою дитиною, знаменитість була гранично відверта з аудиторією і часто постила "вагітні" фото:

Кайлі Дженнер. Фото: Instagram

Кайлі Дженнер. Фото: Instagram

Кайлі Дженнер. Фото: Instagram

Кайлі Дженнер. Фото: Instagram

До слова, пара Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта вважається не тільки однією з найкрасивіших в сучасному шоу-бізнесі, але і однією з найскандальніших. За чотири роки відносин вони неодноразово розлучалися і сходилися. Про чергове таке возз'єднання стало відомо на початку літа 2021 року.

Раніше "Hyser" писав про те, що вагітну співачку Ріанну "аткували" в мережі і вона феєрично відповіла шанувальникам.

Також наш портал розповів про те, що Дженніфер Лопес спантеличила публіку незвичайним макіяжем в новій фотосесії.

Нагадуємо, що колишня дівчина Ілона Маска набила нове тату і викликала подив публіки.