Переможниця 9-го сезону розважального шоу "Холостяк" Дар'я Квіткова опублікувала кілька гарячих фото з відпочинку на Сейшельських островах і блиснула своєю шикарною фігурою.

Зірка показала яскраві знімки, зроблені на пляжі і розповіла, що в цю мить ловила останні промені сонця перед тим, як відправитися додому.

Квіткова позувала в відрядному купальнику чорного кольору з бежевими вставками, які імітували колір шкіри. Шанувальники помітили, що за відпустку Даша ще більше схудла і після пологів виглядає шикарно.

"last sun rays before the flight ✈️", - написала вона, що в перекладі означає "останні промені сонця перед польотом".

Яскраві знімки в мінімалістичному купальнику Даша розбавила шикарними прикрасами у вигляді ланцюга на шию, браслета під золото і витонченого кільця.

"Ви, до речі, схудли 😍 фрукти, морепродукти, засмага, сонечко не можуть цьому не сприяти. Ви прилітаєте майже у весну))) у нас +7 обіцяють 😍 скоріше б уже весна 🌱 літо 🌞🌴🏄🎇", "На морі вони звичайно прекрасні, знаю не з чуток, тому що сама живу на Середземному, але і в інших місцях світанки не гірше 😉", "Шикарний купальник💣🔥", "Красиый засмага🔥🔥🔥красивий купальник 🔥🔥🔥", "Від як виглядає емоція блаженства😍", - пишуть фоловерів.

Раніше Hyser писав про те, що Микита Добринін показав, як зазначив річницю весілля з Дашею квітковою.

Також Hyser повідомляв, що Даша Квіткова поділилася з передплатниками свого мікроблогу цікавими подробицями особистого життя.

Нагадаємо, що Микита Добринін розчулив мережу серією зворушливих фото з домашнім вихованцем.