Відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва постала перед своїми шанувальниками в карколомному вбранні, який підкреслив її ідеальну фігуру.

Артистка таким чином вирішила прорекламувати панчохи. Та до того ж ще пообіцяла знижку від неї особисто на честь наступаючого Дня закоханих.

Співачка одягла шикарне чорне плаття з розрізом від грудей до стегон, який тримається на невеликих карабінах сталевого кольору. Пікантності образу надав розріз від стегон до підлоги, завдяки якому фоловери змогли оцінити нові панчохи, надіті на Даші. Образ вона доповнила чорними босоніжками на високій шпильці, а волосся зібрала в тугий пучок на потилиці.

Однак це не єдиний образ Астаф'євої для реклами. На другому фото вона позує в топі і спідниці білого кольору з червоними губами. Додають яскравість і зухвалість образу панчохи, але вже червоного кольору і босоніжки на масивному каблуці і платформі.

"Мої ніжки-капризулі в захваті! У улюблених Shur Shur @shur___shur до Дня Закоханих з'явилася нова пара панчіх! Тепер колір настрою вибираю я сама) ну або той, хто любить робити мені сюрпризи! За спеціальним промокодом DASHA10 отримай знижку 10%
Now Dasha in Love!", - написала зірка під серією фото.

"Дассся😍 😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 🔥 ну ти хот!!", - написала першою відома співачка Мішель Андраде.

"Вже замовляю😍", - пише під фото Леся Нікітюк.

"Вау😍 у мене червоних ще немає! Треба брати", " акая ти красива!😍 😍 😍 а панчохи 🔥🔥🔥", "❤️❤️❤️❤️❤️", - пишуть фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Даша Астаф'єва нарешті одягла вінчальний наряд.

Також Hyser повідомляв, що Астаф'єва показала, чим "наповнює себе до країв".

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва втомилася від самотності і завила в мережі від нестачі ніжності.