Кілька років тому її типаж був для телебачення нетиповий. Ще б пак, "зайві" кілограми не тільки бентежили саму майбутню артистку, але і були серйозною перешкодою для сценічного життя. Однак, глядач полюбив її за харизму, любов до життя, невичерпну енергію і оптимізм. Вона подарувала жінкам приклад для наслідування, а всьому світу – десятки відмінно зіграних ролей, популярні телешоу, веселі і душевні програми. Днями багатомільйонна аудиторія актриси із завмиранням серця стежив за НП, яке з нею сталося.

Так, 4 лютого з українською телеведучою і актрисою Русланою Писанкою стався нещасний випадок. Стало відомо, що знаменитість знепритомніла на сцені Будинку офіцерів Збройних сил України в Києві, чим налякала не тільки глядачів, а й колег по сцені - відомих акторів Олега Філімонова та Віктора Андрієнка, так як все сталося під час комедійної вистави "Поїзд "Одеса-мама" під час спільного з акторами танцю.

Про інцидент жінка написала в Facebook, додавши, що в даний час знаходиться в одній з київських державних лікарень і лежить на витяжці. Найближчим часом їй проведуть операцію.

"На поклоні в нашому спектаклі ми з акторами виконуємо коротенький танець. Я це роблю на підборах і, напевно, на цей раз вчасно не зманеврувала. Зробила необережний рух і впала. Здалося-підвернула ногу ... можливо, тому, що в залі театру було холодно, і м'язи виявилися нерозігрітими. А можливо, - просто невдало оступилася", - розповіла актриса своїм шанувальникам.

Подія потрапила на відео. На ньому можна побачити, як Писанка танцює на сцені, а потім раптово падає. До неї кинулися інші актори, вони звернулися до глядачів з питанням, чи є них лікар.

Також Руслана Писанка зазначила, що лікарі приїхали досить швидко та підтвердили перелом ноги у телеведучої. В лікарні її підтримує її чоловік Ігор, а вже сьогодні, 7 лютого, консиліум лікарів прийме остаточне рішення щодо операції.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тетяна Кравченко зі "Сватів" приміряла на себе чоловічий образ.

Також наш портал повідомляв, що співак Григорій Лепс на тлі новини про розлучення був помічений в обіймах іншої.

Нагадуємо, що Валюху зі "Сватів" показали на пенсійному відпочинку в парку.