Відома українська актриса і телеведуча Ольга Сумський показала у своєму Instagram кілька архівних знімок, зроблені її батьком.

55-річній артистці тоді було 14 років. Всі її знімки чорно-білі, а сама Ольга на них на юна і прекрасна.

За словами Сумської, зроблені ці фото в місті Запоріжжя. Коли вона була ще дитиною, її батько В'ячеслав Сумський сам заливав каток і на нього збиралися діти покататися. Оля тоді мріяла про фігурні ковзани, катаючись на самих звичайних. Але ті часи були для неї найщасливішими.

"Мої 14… Запоріжжя…❄️Взимку тато сам заливав каток у дворі біля нашого будинку і ми ганяли на простих,хлопчакових ковзанах …Як я тоді мріяла про фігурні⛸!Моє щасливе дитинство…❤️Фото-В’ячеслава Сумського,мого тата!🥰", - пише Оля під серією фото.

Видно, що з самого дитинства Ольга була доброю людиною. На одному з фото вона годує пташку з рук, на іншому до неї підійшло білченя, щоб поласувати. Є і фото зі старшою сестрою Наталією Сумською. І просто її красивий профіль.

"Рідні місця! Фото 6 біля трампарка.Поруч торговий технікум (його на фото не видно.) У будівлі технікуму був вечірній інститут, який я і закінчила в 1979 році! Спасибі, Оля, за фоточки! Ностальгія!", "Оля Ви наша гордість ! Ваші батьки проживали в моєму селі на Кіровоградщині ❤️", "В кінці 90-х , після школи , дивилися з бабушкою ,, Роксолану" і тоді я подумала що це найгарніша з усіз жінок, пройшло багато часу , а думка моя не змінилась❤️❤️❤️", - пишуть фоловерів на адресу зірки.

Деякі з них відзначили схожість її молодшої дочки з актрисою.

Раніше Hyser писав про те, що донька Ольги Сумської похвалилася довгим розрізом на сукні.

Також Hyser повідомляв, що Ольга Сумська показала фігурку в міні-купальнику.

Нагадаємо, що Ольга Сумська показала, як виглядає до качиними губами.