У відомої української актриси і телеведучої Руслани Писанки проблеми зі здоров'ям.

Повідомляється, що знаменитості різко стало погано прямо під час вистави "Поїзд "Одеса-мама". Актриса знепритомніла прямо на сцені. Про це пише "Сьогодні".

Руслана Писанка знепритомніла просто на сцені, фото: КП в Україні

Уточнюється, що все сталося 4 лютого в Будинку офіцерів Збройних Сил України в Києві. Руслана виконувала танець за сюжетом і раптом зомліла, чим дуже злякала публіку. Колеги актриси відразу ж відреагували на те, що трапилося і стали шукати доктора серед глядачів у залі.

У цей час співробітники театру викликали швидку допомогу. На даний момент невідомо, що саме сталося з Писанкою і чому їй стало погано. Шанувальники Руслани чекають новин про те, що трапилося і нинішньому самопочутті актриси, і припускають, що у неї міг підскочити тиск від такого енергійного танцю, який вона виконувала.

Варто відзначити, що в минулому році Руслана Писанка говорила про те, що після різкого схуднення відчуває проблеми зі здоров'ям. Вона тоді скинула понад 40 кілограмів.


Тим часом колеги і близькі актриси поки мовчать. Залишається під питанням і те, чи відбудуться заплановані на найближчі дати виступи за участю Руслани.

До слова, разом з Русланою Писанкою у виставі також брали участь українські актори Олег Філімонов, Віктор Андрієнко та Яків Гопп.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Ірина Білик зізналася, хто з претендентів підштовхнув її на пластичну операцію.

Також наш портал повідомляв, що Алла Пугачова показала фото з перекошеною лівою частиною обличчя.

Нагадуємо, що Аліна Гросу налякала шанувальників проблемами зі здоров'ям.