68-річна актриса Тетяна Кравченко поділилася фото в новому образі.

Новими фото зірка серіалу "Свати" ділиться не так часто у своєму Instagram і часто її публікації пов'язані виключно з творчою діяльністю. Так, наприклад, і цього разу Кравченко поділилася своїм новим знімком не просто так, а щоб анонсувати прем'єру вистави з її участю.


Вже кілька місяців йдуть репетиції вистави "Цвях сезону", довгоочікувана прем'єра якої вже повинна відбутися 21 лютого в Омську. Крім Кравченко в ньому братимуть участь Станіслав Садальський, Софія Куцерубова, Сергій Радченко. Фото з ними рясніють у Тетяни Кравченко в стрічці, особливо багато їх з Садальським.

Можливо їх навіть пов'язує щось більше, ніж просто робочі відносини, адже любові всі віки покірні. Але на цей рахунок залишається тільки гадати, так як актриса не любить поширюватися на особисті теми.


Користувачі ж вважають, що вони були б прекрасною парою. Однак є й ті, хто жартують, що Іван Будько актрисі більше підходить. Але ж це всього лише герой в серіалі "Свати", а в реальному житті виконавець цієї ролі Федір Добронравов щасливо одружений.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тетяна Кравченко зі "Сватів" приміряла на себе чоловічий образ.

Також наш портал повідомляв, що співак Григорій Лепс на тлі новини про розлучення був помічений в обіймах іншої.

Нагадуємо, що Валюху зі "Сватів" показали на пенсійному відпочинку в парку.