Знаменитий російський шоумен Максим Галкін опублікував у мікроблозі зворушливі сімейні фото. Артист показав, як проводить час з дружиною Аллою Пугачовою і спільними дітьми – сином Гаррі і дочкою Лізою.

Алла Борисівна позувала в кадрі в об'ємному чорному балахоні, що доповнився масивної взуттям і стильними сумочками. Відомо, що до певного моменту Примадонна воліла виключно балахони, які спеціально для неї відшивав російський дизайнер В'ячеслав Зайцев. Саме ці наряди дозволяли їй приховувати недоліки фігури, але зараз зірка воліє виходити в світ в більш елегантних образах. Більш того, вона навіть приміряє міні-сукні та короткі спідниці, що викликає обурення деяких користувачів соцмережі Instagram.

Фанати відзначили, що на фото Алла Борисівна виглядає досить привабливо, але припустили, що виною тому може бути Photoshop. У підписі до знімків Максим Галкін пояснив, що їх син Гарік зібрався йти на риболовлю. Очевидно, зіркова мама і сестричка вирішили скласти юному рибалці компанію.

Коментарі на адресу знаменитого сімейства не змусили себе чекати:

До слова, подібні пости з'являються на сторінці російського гумориста досить часто. Він пише про те, що його кохана не дуже любить фотографуватися, але іноді йому все ж вдається умовити її виступити в якості моделі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус була помічена в компанії привабливого чоловіка і спровокувала нову хвилю чуток про своє особисте життя.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков зворушив соцмережі, опублікував фото маленького сина.

Нагадуємо, що співачка Ірина Білик відверто розповіла про те, хто надихнув її на пластичні операції.