Алла Мазур зробила звернення до всіх українських онкохворих

У п'ятницю, 4 лютого, по всьому світу відзначається Всесвітній день боротьби з рачки. Лютий, в свою чергу, це місяць, який присвячується обговоренням знаходження швидких і якісних способів боротьби з онокозахворюваннями. Про це повідомляє iнформаційний портал "ТСН".

Відома українська ведуча і улюблениця мільйонів глядачів, яка є символом боротьби і перемоги на онкологією. Нещодавно вона зробила відеозвернення, в якому звернулася до гостей IV щорічного Онкофоруму пацієнтів України.

Мазур розповіла про своє захворювання ще в 2019 році і закликала всіх, хто хворіє на рак говорити про свою хворобу, щоб отримувати своєчасну підтримку і протистояти громадським попередженням.

Після перенесеної хіміотерапії Мазур вразила українців не тільки своїми словами, а й унікальним образом з короткою зачіскою. Це вдихнуло віру в майбутнє у багатьох: сьогодні кожна шоста жінка в Україні чує цей страшний діагноз.

Мазур почеркнула, що їй складно уявити, як справляються з лікуванням і хворобою українці, які не говорять своїм рідним про захворювання. На її думку в цьому випадку навпаки, потрібна велика хвиля ніжності і людьми, оскільки це може стати додатковим сильним ліками. Хвороба навчила телеведучу не боятися просити про допомогу і отримувати її.

Під кінець Алла додала, що свого часу лікарі їй сказали, що в першу чергу важливо те, як вона налаштована сама, а вона була налаштована розпрощатися з онкозахворюванням назавжди.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що не стало сценариста фільму"Людина з бульвару Капуцинів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі розповіли, хто головні холостячки українського шоубізу.

Також "Hyser" писав, що Вахтанг Кікабідзе показав, як виглядає після свят.