Актриса серіалу "Свати", яка втілила на екрані Женю Ковальову, Анна Кошмал розповіла про можливість продовження картини.

Не так давно завершився сьомий сезон цього серіалу, який вийшов непоганим з урахуванням того, в яких умовах він знімався. Так, зйомки гучного проєкту тривали чотири роки - спочатку вони проходили в Білорусі, а потім під час пандемії коронавірусу в Грузії. Було складно, але глядачі все-таки змогли побачити сьомий сезон "Сватів", який анонсували, як останній.

зірка Сватів Анна Кошмал розповіла про продовження серіалу, фото: стіна

За словами Кошмал, вона не може сказати напевно, що продовження більше не буде, але вважає, що історія взаємин між героями вже розказана. Саме тому, вона зізналася, що на зйомках фінального епізоду актори не могли стримати сліз, оскільки розуміли, що продовження може і не бути.

Правда актор Данило Бєлих, який зіграв в серіалі Максима Ковальова, висловив іншу думку з цього приводу. Він зазначив, що має сенс зняти повнометражну версію картини.

"Можливі сценарні відгалуження, адже в серіалі сформовані не одна лінія персонажа, а ціле сімейне древо. Так що крапку ставити рано", - заявив він.


Судячи з усього, з ним частково згоден і режисер серіалу Андрій Яковлєв, який зізнався, що готовий подумати над продовженням серіалу. Правда, для початку він хоче оцінити, як глядачі зустрінуть новий сезон "Сватів". До слова, раніше режисер заявляв, що сьомий сезон стане для серіалу останнім.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як пройшло прощання Добронравова з Валюхою зі "Сватів".

Також наш портал повідомляв, що зірка "Сватів" показала рідкісні фото чоловіка і сина.

Нагадуємо, що зірка "Сватів"поділилася дивовижним "секретом краси".