Колись популярна російська співачка Тетяна Овсієнко співала ,що"жіноче щастя - був би милий поруч". Причому, як кажуть самі жінки, не важливо, в якому віці приходить це саме щастя, адже іноді щоб знайти другу половинку проходить півжиття, так як трапляються помилки і розлучення. Доказ цьому-самотні популярні на естраді співачки і ведучі.

Так, на сторінці "Зоряний шлях" в соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідають про життя знаменитостей з усього світу, а також розкривають деякі їхні секрети, був опублікований список завидних наречених України.

На першому місці можна споглядати Ксенію Мішину. Дівчина була вже заміжня, і від першого шлюбу у неї є маленький син. Після цього вона вирішила випробувати долю в шоу "Холостячка", де познайомилася з Олександром Еллертом. Вони були разом практично рік, і кілька разів розходилися і сходилися. Зрештою прийшли до висновку, що вони не можуть бути разом. Причиною цьому став графік жінки.

На другому місці популярних "холостячок" Тіна Кароль - талановита співачка з потужним голосом, а також сексуальна і впевнена в собі жінка. Вона вже була одружена з продюсером Євгеном Огіром і має 13-річного сина від чоловіка, проте виховує його сама. Її обранець помер від онкології, і жінка довгі 10 років не могла навіть говорити про нові стосунки. Разом з тим зараз вона оголосила, що якщо і вийде знову заміж, або вже вийшла-то про це нікому не скаже.

Багатомільйонна публіка з великим задоволенням стежить також за всіма публікаціями ще однієї красуні українського шоу-бізнесу Лесі Никитюк. Популярна українська телеведуча відома як у себе на батьківщині, так і в Росії, Білорусі, Польщі та Казахстані. Ось тільки ніхто і ніколи не бачив її коханого, і невідомо, чи є він зараз.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва показала соковиті кадри в купальнику.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська поділилася спогадами про Кузьму Скрябіна.

Також портал Hyser інформував, що Лесю Нікітюк помітили в компанії чужого чоловіка.