Рівно рік тому українські співачки Оля Полякова і Наталія Могилевська потрапили в незручну ситуацію, так як шанувальники отримали привід жартувати, що "Могилевська запропонувала Поляковій вийти заміж". Вся справа в тому, що Наталя подарувала Суперблондинці величезне золоте кільце, яке надівається на два пальці, з іменним написом "Полякова". А ось днями співачок застали в обіймах.

Так, популярна українська співачка Наталія Могилевська поділитися у своєму мікроблозі в Instagram кумедними кадрами зі своєю колегою по сцені Олею Поляковою.

На фотографіях співачки позують десь у закуліссі Національного палацу мистецтв України. Перед камерою обидві з'явилися при повному параді - з макіяжем і красивими укладаннями.

У підписі до публікації Могилевська написала: "Олька @polyakovamusic, забула запросити тебе на концерт 9-10 березня в Києві. Будеш? 😉 Рада була зустрічі! Ти, як завжди, персик 🍑 # Могилевська #полякова".

Шанувальники Могилевської були просто в захваті від її нових знімків і залишили багато позитивних коментарів.

"Шикарні обидві!) ❤️", " "Наша національна гордість наші талановиті красуні", "Вау, які вогненні", " улюблені, талановиті, красотулі 😍", "Ну нічого собі, які крутяшки", "Супер дівчатка", "ви неймовірні", - написали вони.

Стверджувати, що Могилевська з Поляковою кращі подруги, передумов немає, так як єдиним справжнім другом Суперблондинка завжди називає свого чоловіка – бізнесмена Вадима Полякова.

Однак, можна часто побачити спільне творче дозвілля популярних співачок. Наприклад, не так давно Полякова і Могилевська записали ролик під чоловічі голоси в додатку TikTok.

А ще знаменитості разом запалювали на дні народженні відомої балерини Катерини Кухар. Спочатку вони з шампанським в руках танцювали під пісню "Морські зірки", а потім під "шльопанці".

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова показала нові фото дочки, яка одяглася як чоловік.

Також наш портал повідомляв, що Павло Прилучний купив синові "дорослий" подарунок, яким він зможе скористатися після 18 років.

Нагадавши, актор Сергій Безруков вперше показав піврічного сина.