Особисте життя Анни Сєдокової, власне, як і творчість, активно обговорюються вітчизняними ЗМІ, хоча артистка давно покинула Україну, вважаючи за краще жити і виступати в Росії.

Частину шанувальників збентежила ця новина, але найвірніші фанати не зрадили співачку. Вони все так же чекають нових синглів, кліпів і цікавих бізнес проектів, яких у Сєдокової не мало.

У мережі активно обговорюють зовнішність співачки, роблячи акцент на тому, що час зовсім не мав негативний вплив ні на тіло, ні на обличчя знаменитої співачки. Всі ці розмови провокує сама Анна Сєдокова, публікуючи відверті фото у своєму мікроблозі.

Один з останніх кадрів, які співачки опублікована на своїй особистій сторінці в мережі Instagram, видні чіткі обриси підтягнутого тіла зірки, її соковиті форми і молоде обличчя. На знімку Сєдокова в коричневому купальнику, який вигідно підкреслює її шикарний загар.

Шанувальники розділили на два ворогуючих "табори" - одні захоплюються зовнішністю зірки, інші критикують Анну Сєдокову.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі показали, як актори "Сватів" прощалися зі знімальною групою по закінченню зйомок серіалу.

Нагадуємо, що співачка Тіна Кароль показала раніше неопубліковане архівне відео.

Також портал Hyser інформував, що Слава Камінська приміряла прозорий наряд, засвітивши нижню білизну.