Українська спортсменка та професійна тренер Аніта Луценко може навіть не освоювати фільтри і фотошоп, адже її фігура ідеальна.

Спеціаліст по схудненню в свої 37 років виглядає мінімум на 10 років молодше свого віку і всіляко це демонструє.

Не так давно в своєму Instagram вона опублікувала кілька фотографій з басейну, на яких позувала в відрядному купальнику бордового кольору. За життям прекрасної жінки і досвідченого фахівця стежать близько 1,2 мільйонів підписників.

Мати 6-річної дочки завжди радує шанувальників не тільки прекрасними зовнішніми даними, але і корисними і мотивуючими постами в соціальній мережі.

"Думала як би назвати серію фото і визначилася 😅 "прийде сіренька дзига і вкусить за бочок"🤪❤️🙏 🏻", - пожартувала Аніта.

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty

"Тут головне те що тіло не просто худе, воно здорове, красиве і пропорційне. Я дуже рада що приєдналася до WowBody - удачі Вам-ви вчите правильному 👍 🏼 бути здоровою, а не просто як швидко скинути вагу. Це дуже важливо", " у вас волосся такі довгі вже. Класно!", "Якщо бочок знайде)", " Вам так добре з довгим волоссям❤️", " вам тут ніби 18😍", " Ви така ніжна, красива, дівчинка-дівчинка 🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "назва крута)) 🔥 🔥 🔥 фото Класні)", "я не впізнаю вас в гримі 🤣 🤪 з довгим волоссям така мила і ніжна, клас! 😍 ", "Яка тоненька і гарненька😍", " яка красивенная!😍 ",- захопилися фоловери.

Раніше Hyser писав про те, що Аніта Луценко вперше показала свого чоловіка.

Також Hyser повідомляв, що Аніта Луценко показала, як швидко зробити голлівудську укладку волосся.

Нагадаємо, що Аніта Луценко показала, як їсти ягоди і фрукти без шкоди для здоров'я.