Віра Брежнєва є не тільки затребуваною артисткою, а й матір'ю двох прекрасних дочок, причому старшій Соні Кіперман вже виповнилося 20 років.

Вона живе в США і так само, як і її зіркова мама, працює в шоу-бізнесі, пише "Обозреватель". Дівчина знялася у фільмах "Мажор-2", "Любов у Великому місті" і "Бендер". Крім цього, вона працює моделлю.

За кордоном Соня живе вже протягом п'яти років. Там вона закінчила навчання, отримала диплом і почала зніматися в кіно. Вона також зіграла епізодичну роль у відомому серіалі "Щоденники вампірів".

В Instagram зіркової мами вона з'являється вкрай рідко. Однак вона веде свій аккаунт в соціальній мережі. За життям актриси стежать майже 130 тисяч чоловік.

У 2016 році вона почала зустрічатися в американцем на ім'я Хоук Круберт. У пари було досить серйозні ставлення, тому не дивно, що Соня познайомила свою зіркову маму з обранців. Однак через деякий час пара розпалася.

У 2019 році у дівчини з'явилися нові стосунки. Вона почала зустрічатися зі співаком і інструменталістом Меттом Кенноном.

Зазначимо, що до 5 років у Соні було прізвище батька Войченка. Однак в 2006 році Брежнєва вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана і змінила прізвище.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Віри Брежнєвої засвітила момент особистого життя.

Також Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва показала свою кобру.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала, як її балує Костя Меладзе.