Сумно усвідомлювати той факт, що історія «Сватів» підійшла до кінця. Сьомий сезон виявився останнім, і ця новина була сумна і прекрасна одночасно. Адже всяка хороша історія повинна мати кінець, і «Свати» подарував своїм шанувальникам останній фінальний сезон перед своїм офіційним завершенням.

Зйомки серіалу закінчилися влітку. І зворушливий момент прощання знімальної групи був знятий одним з учасників, і злитий в мережу. Ролик був опублікований в соціальній мережі Instagram, на одному з фанатських акаунтів.

У кадрі режисер проекту Андрій Яковлєв оголошує, що «зйомки сімейної епопеї «Свати» закінчені». Після цього всі почали обніматися - і члени знімальної групи, і актори. Виконавиця ролі Валюхи Тетяна Кравечнко плакала, так, як і її телевізійна внучка Женька, роль якої виконала українська актриса Анна Кошмал. Всім були вручені квіти, а також алкогольні напої в подарунковій коробці.

Шанувальники серіалу не стримували в собі емоції і висловилися, що «Свати» значили для кожного з них. Варто відзначити, що ця прекрасна історія буде жити в житті багатьох людей вічно.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що дружина Ігоря Ніколаєва розповіла, як чоловік відреагував на її вагітність.

Нагадуємо, що телеведуча Леся Нікітюк натякнула на свою участь у наступному "Холостяку".

Також портал Hyser інформував, що співачка Ані Лорак показала соковиті фотографії в купальнику.