Відома українська виконавиця Наталія Могилевська на згадку про загиблого друга і музиканта Андрія Кузьменка "Скрябін" виконала уривок пісні Personal Jesus, яку в 2018 році присвятила музиканту.

У своєму Instagram вона опублікувала коротке відео в день, коли загинув Кузьма. Це сталося 2 лютого 2015 року. Лідер гурту "Скрябін" розбився на своєму позашляховику під Кривим Рогом. Його авто зіткнулося з молоковозом.

З того часу друзі музиканта щорічно згадують його, а також діляться своїми спогадами, історіями та враженнями, пов'язаними з артистом.

"Я хотів би сказати дуже багато тобі, моя країна! Молюся за тебе. Твій PERSONAL JESUS. Кузьма.

Сумую без тебе, друже! 💔 ", - написала Могилевська під відео.

Лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук також опублікував пост в пам'ять про передчасно пішов музиканта. Він згадує той трагічний день з щемливим почуттям у грудях.

Український телеведучий, продюсер, шоумен Ігор Кондратюк також згадав Кузьму в цей день. У своєму Facebook він опублікував пост на його честь.

"7 років тому в цей день почалася відсутність Андрія... RIP 🙏
Його пісні житимуть вічно з нами, його шанувальниками. Ось одна з моїх улюблених. Я вже й забув, що її презентація відбулася на фіналі одного з сезонів проекту "Шанс"...", - написав він.

Раніше Hyser писав про те, що мама Скрябіна емоційно відреагувала на воскресіння сина.

Також Hyser повідомляв, що Кузьму Скрябіна "воскресили" на концерті до Дня Незалежності України.

Нагадаємо, що мати Кузьми Скрябіна слізно звернулася до українців.