Дружина відомого російського композитора Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова ніколи не приховувала, що хотіла подарувати сина або дочку музиканту. Однак втілити в життя плани вдалося подружжю не відразу.

Малятко з'явилася на світ, коли пара вже була разом близько 10 років, пишуть російські ЗМІ. До цього їм довелося навіть вдатися до послуг фахівців в репродуктивній області. Експерти ж сказали, що вони обидва абсолютно здорові і цілком можуть народити здорового малюка. Після цих слів і ігор, і Юлія розслабилися і перестали поспішати з батьківством.

Пара завжди мріяла про дочку, яка прийшла до них після повного розслаблення. Юлія тоді відпустила ситуацію і все вийшло само собою.

Коли співачка згадує цю щасливу подію, вона каже, що Ніколаєв дуже зрадів, коли дізнався про вагітність дружини.

"Ми з Ігорем так зраділи, що ця радість стала справжнім потрясінням. Довгий час взагалі нікому не говорили, боялися злякати щастя. Десять років очікування!" - зазначила співачка.

Проскурякова каже, що для музиканта народження дочки - це особлива подія, незважаючи на те, що у нього вже є дочка Юлія.

"Коли Ігор приїхав до нас і глянув на ніку, він сяяв від щастя. Взяв її на руки, а вони ... затряслися від хвилювання: "Ой, яка ж вона Крихітка!". У перший раз Ігор став татом зовсім юним хлопцем, в 17 років. І не зміг насолодитися батьківством в повній мірі. З Нікою, звичайно, все інакше", - уточнила Проскурякова.

Раніше Hyser писав про те, що Наташа Корольова показала, як виглядала 32 роки тому.

Також Hyser повідомляв, що Миколаїв показав, як задирає ноги молодої дружини.

Нагадаємо, що дружина Ігоря Ніколаєва показала подорослішала дочка.