Відомий російський телеведучий Андрій Малахов у своєму Instagram похвалився новим предметом гардеробу - яскравою шубою зі штучного хутра. Обновка настільки сподобалася відомому стилісту Владу Лісовцю, що той спробував забрати її собі.

"Бійка за шубу!!!" - так назвав відео Андрій Малахов і додав, що, надівши шубу, він вирішив таким чином підтримати тренд серед світових брендів на відмову від натурального хутра.

Відеозапис швидко розійшлася по популярних паблік, так як сторінка телеведучого закрита для всіх. Telegram-канал "Тільки нікому..." також поділився кумедним відеороликом.

На записі вони влаштували жартівливу "бійку". Малахов зазначив, що після примірки модного подарунка Лісовець " вже тут як тут!"

"Андрій, отдааааай шубуууу", - прокоментував відео стиліст в соціальній мережі.

Відзначимо, що російські ЗМІ поширюють інформацію про те, що нібито Андрій Малахов наразі лікується від онкологічного захворювання в Німеччині. За словами інсайдера, хвороба виникла після зловживання процедурами для омолодження організму, а конкретніше клітинною терапією.

Омолодження стовбуровими клітинами є досить поширеною процедурою в хірургії, проте наслідки, які вона, надає, можуть бути вкрай негативними.

Після таких процедур онкологією захворіли російська актриса Анна Самохіна, якої вже немає в живих, покійний Олександр Абдулов і його друг Олег Янковський, якого не стало від раку.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк розповіла про новорічне бажання.

Також Hyser повідомляв, що розтовстілий Малахов здивував своєю зовнішністю.

Нагадаємо, що Андрій Малахов розповів, як терся про Памелу Андерсон.